Korkealaatuisia korealaisia autoja jo vuodesta 1954.

SsangYong Motor Company on Etelä-Korean vanhin autovalmistaja. Nimi SsangYong tarkoittaa vapaasti suomennettuna “Kaksi lohikäärmettä”.

Yhtiön alku juontaa tammikuuhun 1954, jolloin Ha Dong-hwan Motor Workshop -niminen yhtiö aloitti toimintansa, maassa olevien Yhdysvaltain sotavoimien kaluston huolto- ja korjaustoimilla. Yhtiö aloitti lisenssillä valmistaa Jeep-maastoautoja vuonna 1964 Yhdysvaltojen armeijalle. Yhtiön vientitoiminta käynnistyi vuonna 1966 linja-automallilla.

Maaliskuussa 1988 yhtiön nimeksi muutettiin ”SsangYong Motor Company”. Helmikuussa 2011 intialainen Mahindra & Mahindra Limited osti 70% osuuden SsangYong Motorsista.

SSANGYONG – INNOVATIIVISIN JA ARVOSTETUIN KOREALAINEN AUTOMERKKI.

Alusta saakka SsangYong on erikoistunut nelivetoisten maastoautojen valmistamiseen. Sen tuotteet tunnetaan vahvoina, luotettavina ja käytännöllisinä autoina, joiden ominaisuudet on suunniteltu vaativaan käyttöön.

SsangYongin keskittyminen pelkästään SUV- ja nelivetomallien valmistamiseen tarkoittaa sitä, että suunnittelussa ei ole tarvinnut tehdä kompromisseja, vaan autot täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Tästä osoituksena SsangYong myöntää autoilleen viiden vuoden takuun.

Myös autojen vetopainot kertovat, että SsangYong on tehty suoriutumaan vaativistakin tehtävistä. Voimakkaat moottorit, erittäin alhainen melutaso, käytössä ylivoimainen neliveto sekä laadukas viimeistely takaavat ajamisen helppouden ja mukavuuden.