SsangYong Tivoli – moderni ja kompakti crossover

Tivoli – kompakti crossover on suunniteltu ja muotoiltu täyttämään kaikki autoilijan odotukset parhaalla mahdollisella tavalla; täysin uudenlainen alustaratkaisu, tyylikäs muotoilu ja sisustus, nykyaikaiset sekä tehokkaat, energiaa säästävät moottorit ja luokkansa paras turvavarustelu.

  • Erottuva ja moderni ulkonäkö sekä laadukkaat ja ergonomiset sisätilat.
  • Huippuluokan turvallisuus – vakiona mm. 7 turvatyynyä.
  • 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa.

ULKOASU

Tivoli pysäyttää katseet – ilman kikkailua!

Tivolin dynaaminen ja vahva persoonallisuus on vastustamaton, sen terhakka olemus herättää mielenkiinnon missä tahansa ympäristössä. Tyylikäs muotoilu huokuu vahvaa luottamusta ja määrätietoista etenemistä. Etusäleikön vaakasuorat linjat yhdistyvät saumattomasti nykyaikaisiin ja tehokkaisiin ajovaloihin. Kaksivärinen etupuskuri ja dynaaminen ilmanottoaukko korostavat Tivolin luonnetta.

Urheilullinen ja tasapainoinen kokonaisuus

Tivolin kattopilarit ja ikkunoiden yläpuoliset listat ovat kiiltävän mustat ja auton sivuprofiilia täydentävät kromilistat konepellin ylälaidasta jatkuen kyljissä sivuikkunoiden alalaidoissa koko matkalla edestä taakse korostaen Tivolin ulkonäköä. Tivolin takaosa luo vielä viimeisen silauksen nuorekkaasta ulkonäöstä. Kookkaat takavalot korostavat auton harteikasta mielikuvaa. Takasumuvalo on sijoitettu muodokkaan takaluukun ja tukevan takapuskurin alapuolelle keskitetysti.

Klikkaa kuvaa.

Valikoima nuorekkaita ulkovärejä

Päätä itse, miltä uusi Tivolisi näyttää, sillä voit valita ulkovärityksen useasta eri värivaihtoehdosta. Tivoli tulee vakiona yksivärimaalauksella, mutta lisäksi saatavana on katon ja sivupeilien kuorien kaksivärimaalaus, joka tekee autostasi yksilöllisemmän ja nuorekkaamman näköisen.

SISÄTILAT

Valmistettu huolella – mahdollisimman mukavaksi

Premium-luokkainen sisustus on suunniteltu järkevästi tilankäytön ja matkustusmukavuuden maksimoimiseksi. Tuloksena on kompaktin crossoverin nykyaikainen, ylellinen ja yllättävän tilava ohjaamo. Sylinterimäiset nopeus- ja kierrosluku- sekä ajotietokoneen mittarit ovat toiminnaltaan selkeän helppolukuiset. Ohjauspyörä on ergonomisesti muotoiltu D-leikkauksella parhaan käsiteltävyyden saavuttamiseksi. Kuljettajan ympärille järkevästi suunnitellut ilmanvaihtokanavat ja hallintalaitteiden sijainti ja toiminnot lisäävät täydellistä ja urheilullista ajomukavuutta. Nykyaikaisen nuorekkaat ja ylelliset sisustusmateriaalit ja korkealuokkaiset istuinmateriaalit luovat arvokkaan vaikutelman. Sisustuksen kiiltävät kromiosat viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.

Kompaktista koosta huolimatta takaistuimilla riittää polvi- ja päätilaa jopa parimetrisille matkustajille enemmän kuin luokkaa suuremmista autoista.

TAVARATILA JA SÄILYTYSTILAT

Yllin kyllin tilaa matkustaa ja kuljettaa tavaraa

Räätälöi sisätiloja tarpeittesi mukaan. Tavaratilaan (perusasennossa 423 litraa) mahtuu esimerkiksi kolme täysikokoista golfsettiä. Toisen penkkirivin selkänojat taittuvat 60:40 -suhteessa luoden tasaisen tavaratilan pohjan. Lisäksi Tivolissa on lukuisia säilytystiloja, esimerkiksi erittäin tilava hansikaslokero ja etupenkkien välisessä keskikyynärnojassa on tilaa jopa 10”-tabletin säilytystä varten. Lisäksi kaikkien ovien sivutaskuihin mahtuu 1,5 litran juomapullo.

TURVALLISUUS

Tivoli tuo uudet laatustandardit kompaktiin crossover-luokkaan

Rungosta 71% on suurlujuusterästäTivoli on rakennettu päämääränä suurin lujuus ja turvallisuus. Runkorakenteesta 71 prosenttia koostuu suurlujuusteräksestä, joka minimoi mahdollisen törmäyksen vaikutusta. Korin kymmenen tärkeintä osa-aluetta on vahvistettu kuumamuotoillulla teräksellä, mikä lisää iskunkestävyyttä yli viisinkertaiseksi tavalliseen teräkseen verrattuna.

Perhe ensin – turvallisuudesta piiruakaan tinkimättä

Tivoli tarjoaa loistavaa tyyliä ja luokkansa parasta turvallisuutta. Se on järkivalinta jokaiselle, joka haluaa liikkua perheineen paikasta toiseen turvallisesti, näyttävästi ja silti hauskasti. Tivolissa vakiovarusteena mm. 7 turvatyynyä, ESP-ajonvakautusjärjestelmä, luistonestojärjestelmä, mäkilähtöavustin, rengaspaineenvalvontajärjestelmä sekä Quartz-varustelutasossa peruutuskamera.

TEKNIIKKA

Cruisaile omalla tyylilläsi

Tivolin MacPherson-tyyppinen jousitus edessä takaa erinomaisen ajomukavuuden ja toiminnallisen ajovakauden suurillakin nopeuksilla. Kuljettaja voi säätää ohjausjärjestelmää ja auton käyttäytymistä ajotavan, nopeuden ja muuttuvien ajo-olosuhteiden mukaan, joko normaalin, miellyttävän comfort- tai sähäkän sportti-asennon välillä.

Laajenna rajojasi uudella tekniikalla

(22p)e-XGi 160Engine(L)Tivolin moottorit on suunniteltu tehokkaiksi, luotettaviksi ja pienikulutuksisiksi. Ne täyttävät myös uusimmat Euro 6-päästönormit. Nykyaikaisen 1,6-litraisen bensiinimoottorin suurin teho on 128 hv (6 000 rpm) ja vääntö 160 Nm (4 600 rpm). Se on parhaimmillaan sekä kaupunkiliikenteessä että moottoriteillä kiidettäessä. Tivoli on laadukas ja luotettava, eurooppalaisten autovalmistajien standardien mukainen. Käynnistä autoilusi uusin aikakausi!