TILAVA JA MUUNTAUTUMISKYKYINEN

 

Tilaa viidelle tai seitsemälle

Rexton tarjoaa paljon tilaa kuljettajalle ja matkustajille tavaratilaa unohtamatta. 5-paikkaisessa Rextonissa matkustaa viisi henkilöä mukavasti ja tavaratilaa on 820 litraa. Reilusti enemmän kuin suurimmassa osassa farmariautoja.

Suuremmat tavarat kulkevat Rextonin kyydissä helposti, sillä tavaratilan maksimitilavuus on noin 2m³.

Nahkaverhoillut istuimet

Rextonin nahkaverhoillut istuimet ovat mukavat istua pidemmälläkin matkalla. Istuimien ergonomia ja hyvä sivuttaistuki ovat huippuluokkaa. Nahkaverhoilu on helppo pitää puhtaana. Rextonin molemmat etuistuimet ovat sähkösäätöiset, jolloin hyvän istuma-asennon löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Istuinlämmitimet ovat etuistuimien lisäksi myös toisen rivin reunapaikoilla. Rextonissa istutaan muuta liikennettä korkeammalla, jolloin sieltä on erittäin hyvä näkyvyys ulos ja samalla kuljettaja pystyy ennakoimaan vaaratilanteita liikenteessä.

YLELLISESTI VARUSTELTU

Rextonin tyylikkäässä ja laadukkaasti viimeistellyssä matkustamossa katse kiinnittyy 9 tuumaisen HD-laatuiseen kosketusnäyttöön, jonka suurelta ruudulta voi seurata mm. navigoinnin (ei suomenkielinen) ja peruutuskameran kuvaa. Kosketusnäyttöön voi yhdistää matkapuhelimen Android Auton tai Apple CarPlayn avulla.

Kylmällä säällä lämmitetty nahkapäällysteinen ohjauspyörä on verraton. Kesäkuumalla kuljettaja ja etumatkustaja voivat valita automaattisesta kaksialueilmastoinnista sopivan lämpötilan molemmille erikseen.