SsangYong Rexton – 7-paikkainen oikea maasturi

Rexton on jämerä 7-paikkainen oikea maasturi alennusvaihteella ja ylivoimaisella 2600 kg vetokyvyllä.

  • Huikea hinta-laatusuhde ja erinomainen varustelu.
  • Todellinen maastoauto: tikapuurunko, neliveto alennusvaihteella ja 250 mm maavara.
  • AWD-järjestelmä: takaveto, nopea neliveto ja hidas neliveto. Nelivedolla 50:50 voimanjako.
  • 2600 kg vetokyky pyyhkii laudalta, jopa Suomen suosituimman pick-upin!
  • Hyvät tilat seitsemälle – tai viisipaikkaisena yli 1 m3 tavaratilaa

Saatavissa myös pakettiautoksi rekisteröitynä!

 

ULKOASU

Rextonin jämäkkyys on piilotettu hienostuneisuuden alle. Rextonissa on projektorityyppiset ajovalot, LED-päiväajo- ja -takavalot, auton kyljissä on tyylikkäät, ruostumattomasta teräksestä valmistetut koristelistat ja hopean väriset kattokaiteet. Rextonin jämäkkää ulkonäköä korostavat mustat helma- ja lokasuojien kaarilistat. Quartz-varustelussa 18” kevytmetallivanteet ja astinlaudat viimeistelevät ulkonäön.

SISÄTILAT

Rextonissa seitsemän henkilöä mahtuu istumaan mukavilla istuimilla kolmella penkkirivillä korkealla muun liikenteen yläpuolella. Rextonin vakiovarustus takaa nautittavan ajokokemuksen, sillä mm. automaatti-ilmastointi pitää ohjaamon lämpötilan haluttuna ja penkinlämmittimet edessä ja takana tekevät talviautoilusta mukavampaa. 7" kosketusnäyttö (Radio,MP3, USB, Bluetooth, ohjauspyörän säätimet) ja vakionopeudensäädin varmistavat kuljettajan ajomukavuuden. Ajonvakautusjärjestelmä ja alamäkihidastin helpottavat kuljettajan työtä entisestään. Peruutuskameran avulla perävaunun kiinnittäminen käy näppärästi.

TAVARATILA

Viimeisen rivin takaistuimien selkänojat taitettuina Rextonissa on 1112 litran tavaratila ja kyytiin mahtuu 5 henkilöä. Erittäin suurien kuormien kuljettamiseksi Rextonin keskimmäisen istuinrivin selkänojat voidaan taittaa 60:40 suhteessa matkatavaratilan kasvattamiseksi entisestään.

TEKNIIKKA

Rexton on saatavilla uudella ketjukäyttöisellä D22-dieselmoottorilla, joka tuottaa 131 kW (178 hv) tehoa ja 400 Nm vääntöä. Uudessa 2,2-litraisessa dieselmoottorissa on kiinnitetty huomiota erityisesti alavääntöön, joka on hulppeat 218 Nm/ 1000 k/min. Vaihteistovaihtoehtoina ovat 6-vaihteinen manuaali ja uusi 7-vaihteinen automaatti. Automaatissa on mahdollista vaihtaa vaihteita manuaalisesti vaihdekepin sivusta löytyvällä kytkimellä. Automaattivaihteiston talviasento mahdollistaa vaivattomat liikkeellelähdöt liukkaissakin ajo-olosuhteissa.

Rextonin AWD-järjestelmässä on kolme asentoa; 2H: takaveto, 4H: nopea neliveto, 4L: hidas neliveto. Takavedolla ajaminen parantaa polttoainetaloudellisuutta. Nelivedolla voima jakautuu 50:50 suhteessa etu- ja taka-akseleiden välillä ja alennusvaihteen avulla vetovoima yli kaksinkertaistuu. 2H ja 4H välillä voidaan vaihtaa auton ollessa liikkeellä alle 100km/h nopeudessa. Vetotavan vaihto tapahtuu helposti valintakytkintä kiertämällä.

TURVALLISUUS

VETOKYKY

Rextonin vetokyky on huippuluokkaa: jarrullinen vetopaino 2600 kg ja jarruton 750 kg.