SsangYong Rexton – täysin uusi, aito iso maasturi

Uudessa SsangYong Rextonissa ei ole edeltäjästään jäljellä juuri muuta kuin nimi. Rexton on nyt paljon ylellisempi, tilavampi ja turvallisempi kuin ennen. Lisäksi sen varustelu on erittäin kattava etenkin auton hintaan nähden.

  • Huikea hinta-laatusuhde ja erinomainen varustelu.
  • Todellinen maastoauto: tikapuurunko, neliveto alennusvaihteella ja 224 mm maavara.
  • AWD-järjestelmä: takaveto, nopea neliveto ja hidas neliveto. Nelivedolla 50:50 voimanjako.
  • Erillisjousitus mahdollistaa parhaan pidon epätasaisilla alustoilla.
  • 3000 kg vetokyky pyyhkii laudalta, jopa Suomen suosituimman pick-upin!
  • Hyvät tilat seitsemälle – tai viisipaikkaisena 820 litraa tavaratilaa

 

 

VANKKA JA LUOTETTAVA – AITO ISO MAASTURI

Modernin ulkokuoren sisällä piilee aito maasturi. Rextonin suuri kori on kiinnitetty erillisen tikapuurungon päälle ja kytkettävässä nelivetojärjestelmässä on alennusvaihde. Näitä oikean maasturin ominaisuuksia ei löydy katu- tai kaupunkimaastureista.

Rextonin kori on kiinnitetty kymmenestä kohdasta auton tikapuurunkoon, jonka nelikerroksinen rungon rakenne on erittäin jäykkä ja vahva. Rextonin koriin käytetystä teräksestä 81,7 % on suurlujuusterästä. Kolaritilanteessa Rextonin järeä tikapuurunko ja suurlujuusteräksestä valmistettu kori parantavat matkustajien turvallisuutta. Rextonin rakenteellinen jäykkyys parantaa myös ajomukavuutta ja -vakautta.

VETOKYKY 3000 kg

Uudella Rextonilla vedät suurta 3 000 kg:n perävaunumassaa! Rextonilla siirtyy vaivattomasti suurempikin tavarakuorma. Nelivedon ja voimakkaan 2,2-litraisen dieselmoottorin ansiosta liikkeellelähdöt ovat vaivattomia. Suurelta 9,2 tuumaiselta HD-laatuiselta kosketusnäytöltä näkyvän peruutuskameran kuvan avulla vetokoukku on helppo peruuttaa peräkärryn aisan alle.