SsangYong Rexton – aito iso maasturi

SsangYong Rextonin modernin ulkokuoren alla piilee aito iso maasturi tikapuurungolla ja alennusvaihteella. Näitä oikean maasturin ominaisuuksia ei löydy katu- tai kaupunkimaastureista. Maavara on myös 224 mm. Rextonin vetokyky on 3000 kg, suurta peräkärryä liikuttaa Rextonin 2,2 litrainen dieselmoottori, joka tuottaa 202 hevosvoimaa ja 441 Nm väännön. Viisipaikkaisena Rextonissa on valtava tavaratila – perusasennossa 820 litraa. Takaistuimet kaatamalla tavaratila on lähes 2m3. Rexton on saatavissa 5- tai 7-paikkaisena. Rextonissa yhdistyvät huikea hinta-laatusuhde ja erinomainen varustelu ja maasturin ominaisuudet.

VANKKA JA LUOTETTAVA – AITO ISO MAASTURI

Rextonin suuri kori on kiinnitetty erillisen tikapuurungon päälle ja kytkettävässä nelivetojärjestelmässä on alennusvaihde. Näitä oikean maasturin ominaisuuksia ei löydy katu- tai kaupunkimaastureista.

Rextonin kori on kiinnitetty kymmenestä kohdasta auton tikapuurunkoon, jonka nelikerroksinen rungon rakenne on erittäin jäykkä ja vahva. Rextonin koriin käytetystä teräksestä 81,7 % on suurlujuusterästä. Kolaritilanteessa Rextonin järeä tikapuurunko ja suurlujuusteräksestä valmistettu kori parantavat matkustajien turvallisuutta. Rextonin rakenteellinen jäykkyys parantaa myös ajomukavuutta ja -vakautta.

Rexton ulkoasu

Uudistuneen Rextonin tunnistaa suuresta näyttävästä jäähdyttäjän säleiköstä ja LED-ajovaloista. Rextonissa on vakiona 18″ kevytmetallivanteet, mutta siihen on saatavan myös näyttävät 20″ kevytmetallivanteet.

VETOKYKY 3000 kg

Rextonilla vedät suurta 3 000 kg:n perävaunumassaa! Rextonilla siirtyy vaivattomasti suurempikin tavarakuorma. Nelivedon ja voimakkaan 2,2-litraisen dieselmoottorin ansiosta liikkeellelähdöt ovat vaivattomia. Suurelta 9 tuumaiselta HD-laatuiselta kosketusnäytöltä näkyvän peruutuskameran kuvan avulla vetokoukku on helppo peruuttaa peräkärryn aisan alle.