Tyylikkään selkeät sisätilat

SsangYong Korandon ohjaamossa vaikuttaa siltä kuin olisi hypätty yhden sukupolven yli suoraan tulevaisuuteen. Korandossa on käytetty korkeatasoisia materiaaleja, jotka ovat miellyttäviä niin katseelle kuin kosketukselle. Tunnelmaan on panostettu ja kokonaisuus on nostettu samalle tasolle kuin SsangYongin lippulaivassa, Rextonissa.

Ohjaamo on kuljettajakeskeinen, mikä tarkoittaa hyvää ergonomiaa ja mittariston sekä muun informaation helppoa hallittavuutta. Vakiomittariston tilalle saa pienellä lisähinnalla futuristisen 10,25-tuumaisen digitaalimittariston. Samalla ohjaamoon voi hankkia tunnelmavalaistuksen, jossa valittavana on 34 eri värivaihtoehtoa.

Kojelaudan keskellä on helppokäyttöinen kosketusnäyttö, joka on halvemmassa Crystal-varustetasossa 8-tuumainen ja paremmassa Quartz-varustetasossa 9-tuumainen. Niihin molempiin voi yhdistää älypuhelimen ja peruutuskamera kuuluu aina vakiovarustukseen. Quartzissa on lisäksi navigaattori.

Kuljettajan mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Uudessa istuimessa on kolmenlaista pehmustetta, jonka ansiosta istuin muokkautuu vartalon mukaiseksi ja antaa samalla riittävästi sivuttaistukea. Lisävarustelistalta löytyvät nahkaverhoilu, istuimen sähkösäädöt ja jopa istuimen viilennys. Kuljettajan viihtyvyyttä lisää keskikyynärnoja, jossa on 60 mm pituussäätövara. Ajajaa ilahduttaa myös lämmitettävä ohjauspyörä.

Takamatkustajille on enemmän jalka- ja sivuttaistilaa kuin Kia Sportagessa, Nissan Qashqaissa tai Peugeot 3008:ssa. Vakiovarusteisiin kuuluu takanakin selkänojan kallistuksen säätö. Mukavuutta lisää kaikilla paikoilla alhainen melutaso ja värinättömyys, joiden eteen on tehty runsaasti työtä. Muun muassa lokasuojiin on lisätty ääntä eristävää materiaalia ja pilarit on vaahdotettu sisältä.

TAVARATILA JA SÄILYTYSTILAT

Taitavan tilankäytön ansiosta sisätilaa on enemmän kuin tärkeimmissä kilpailijoissa ja sama pätee peräti 551 litran kokoiseen tavaratilaan. Tilaa tavaroille on runsaasti myös ohjaamossa, sillä esimerkiksi hansikaslokeroon sujahtaa 10,5 tuuman näytöllä varustettu tietokone.