SsangYong Korando – täysin uusi, crossover

Täysin uusi neljännen sukupolven Korando on näyttävä ja kykenevä crossover, jossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet katumaasturista ja farmariautosta. Korandon kuljettajana tunnet olosi itsevarmaksi ja turvalliseksi, kun tiedät, että Korando on täynnä huippumoderneja kuljettajan ajoavustimia sekä mukavuus- ja turvallisuusvarusteita. Korandon avarat sisätilat ovat mukavat pitkälläkin matkalla ja yhteen luokkansa suurimmista tavaratiloista mahtuu kaikki tarvittavat tavarat. Tyylikäs, nykyaikainen sisusta ja laadukkaat materiaalit ylittävät odotuksesi.

  • Huikea hinta-laatusuhde. Erinomainen varustelu ja laadukas viimeistely.
  • Suuri tavaratila on yksi luokkansa suurimmista – 551 litraa.
  • Korandon huippunykyaikaiset DEEP CONTROL –turvallisuusvarusteet nostavat Korandon turvallisuuden huipputasolle.
  • Takuu 5 vuotta tai 100 000 km.

ULKOASU

Vuonna 2016 SsangYong esitteli SIV-2 koemallin, jonka tyylikkäät ja modernit linjat on otettu lähes sellaisinaan käyttöön uudessa Korandossa. Uutuuden muotoilussa noudatetaan SsangYongin nykyistä filosofiaa, joka paljastettiin nykyisessä Rextonissa.

Ulkomitoiltaan Korando on 4,45 metriä pitkänä ja 1,87 metriä leveänä neljä senttiä aiempaa kookkaampi. Sen sijaan korkeus on nyt 1,62 metriä, mikä on 55 mm vähemmän kuin ennen. Merkittävin mitta on 2,675 metrin akseliväli, jossa on kasvua aiempaan 25 mm. Taitavan tilankäytön ansiosta sisätilaa on enemmän kuin tärkeimmissä kilpailijoissa ja sama pätee peräti 551 litran kokoiseen tavaratilaan. Tilaa tavaroille on runsaasti myös ohjaamossa, sillä esimerkiksi hansikaslokeroon sujahtaa 10,5 tuuman näytöllä varustettu tietokone.

Kokonaisuus on aiempaa leveämpi ja matalampi, mihin on päästy vaakasuorilla linjoilla. Sivulta katsottuna korostuu Korandon nuolimainen linja, mikä tekee autosta voimakkaan näköisen. Modernia tekniikkaa edustavat LED-takavalot ja LED-suuntavalot peilien koteloissa. Lisävarusteena on saatavissa myös LED-ajovalot ja LED-etusumuvalot.